Far til fire plakater

Far til fire er dansk kulturarv og de gamle far til fire film bliver vist igen og igen, generation efter generation, hvilket betyder at der er en interesse og viden blandt de fleste generationer i Danmark allerede fra en tidlig alder.

Det betyder også at der findes en række plakater der hylder Far til fire filmene med blandt andet Lille Per. De plakater kan du se her på siden.

Lille Per plakat

Denne Lille Per plakat tager udgangspunkt i et kendt citat fra filmen, hvor Lille Per skal tisse og siger: “Når man skal, så skal man, og jeg sku’!”.

Det er en illustration af Lille Per der står og tisser i en potte, med citatet fra en af de første far til fire film. Plakaten fås i flere størrelser, men kun dette ene design du ser på billedet herover.

Onkel Anders plakat – Ulovligheder!

Onkel Anders er en meget fremtrædende karakter i Far til fire og man kan ikke undgå at bemærke ham. Et af hans favorit udtryk i filmene er der også blevet en plakat ud af, hvor citatet: “Ulovligheder!” fremgår sammen med elefanten Bodil, der er Lille Pers bamse.

Plakaten fås i flere størrelser og er en grafisk illustration, hvor snoren der trækker elefanten Bodil på sit bræt, er formet som teksten “Ulovligheder!”. Du kan se de to farver plakaten fås i på billederne herover.

Skriv en kommentar